Jag är tvärtom

IMG_2792

De gånger jag tar en sovmorgon är lätträknade- det händer i princip aldrig.

Numera beror det ju på Soyas medicinering (klockan 05.30) för även om maken lika gärna kan ge henne tabletterna så vaknar jag och kan oftast inte somna om.

Tur då att det finns något som heter powernap och som man kan tillämpa i princip när man vill, i alla fall de lediga dagarna 🙂 .

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Malin

    Du verkar ha ett så härligt liv, måste jag säga! 🙂 Inte så att du inte har motgångar – och du delar förstås inte med dig av alla på denna blogg – men det verkar som om du och din man har skapat er en sådan härlig tillvaro! Då avser jag kanske främst friheten från barn med allt vad det innebär, men också att ni har tid att lägga på hobbys och inte hindrar varandra från att leva så som ni vill. Ni verkar ha hittat receptet för ett härligt äktenskap och det skulle jag vilja stjäla rakt av! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Ja, jag är väldigt tacksam över att alla på denna jord inte MÅSTE ha barn- det är inget för mig även om jag absolut inte tycker illa om barn på några vis. Men de skulle inkräkta för mycket på det liv jag VILL leva- även om det för vissa säkert är ett konstigt och ”barnsligt” liv.

      Både maken och jag är egoister som vill kunna göra som vi vill och då tycker i alla fall jag inte att barn platsar i en sådan tillvaro.

      Sedan är väl en fördel att vi träffades i vuxen ålder (båda runt 35), då vet man mer vad man vill och har också provat en del.

      Jag är också tacksam över min förmåga att i mångt strunta i vad ANDRA tycker om hur man ska leva sitt liv, vad man ”bör” göra och skaffa osv.

      Jag tror tyvärr att många låter sig styras för mycket av detta och därmed ger avkall på en del av sina egna ouppfyllda önskningar.

      Svara
  2. silverbjälke

    Sovmorgon är ungefär var tredje söndag ända till 07 tiden… känns skitlyxigt men blir det längre kommer paniken, Fan inte sova bort en dag full av kul saker & liv. eller bara egentid för lite brainstormning med mig själv.

    Svara
    • Birgitta

      Jag blir också bara stressad av att ligga kvar i sängen-vill tex titta till min mina häst 🙂 .

      När alla måsten är avklarade har jag dock inga problem med att sova en timme i soffan.

      Svara
  3. Anna-Karin Eng

    Jag är ju också morgonmänniska men uppskattar att ibland få ligga och dra mig i sängen. Vilket man inte får när man har barn. 😉

    Svara
  4. Birgitta

    De få gånger jag ligger kvar i sängen efter…säg 8.00 har jag märkt att jag bara blir segare och tröttare ju länge jag ligger kvar och det känns inte värt det. Den känslan får jag inte av ”soffsovande” 🙂 .

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>