Tisdag- stalker

Idag var det träning för Christina och då stod det främst skänkelvikning, skolor och enkla byten på schemat.

Det mesta går bättre och bättre och jag var väldigt nöjd med Vicke när vi avslutade.

Måste förresten berätta att Christina är en riktig stalker ha ha ha!

Hon har världens koll på alla betyg jag fått på den senaste tävlingen och det är väldigt bra tycker jag eftersom det gagnar träningarna.

Vi brukar diskutera vad som förbättrats, varför jag fått ett visst betyg på en viss rörelse osv och det är ju bland annat det jag vill ha ut av träningarna- att förbättra sådant som inte betygsätts så högt på tävling.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. JohannaB

    Visst är C domare?
    Ni har inte lyckats sammanstråla på någon tävling så att hon kanske kunde ge lite assistans på framridningen och få se er live på tävling?
    Jag har själv aldrig haft tränarhjälp på tävling men tror det vore väldigt utvecklande, också mentalt!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, hon är domare. Hittills har det snarare varit så att hon dömt klasser jag velat rida så det har fallit på det.

      Men skulle vi befinna oss på samma tävling hade det inte varit fel att hon hjälpte oss även om jag tvivlar på att det hade gjort någon skillnad på banan.

      Det är där det spända kommer- inte på framridningen och dessutom finns det, tror vi, inte så mycket att göra mer än att själv vara lugn och försöka ingjuta lugn i hästen. Vi pratade om detta senast igår.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>