Vilken gåva- det vill jag lova!

harv 001

Minns ni att jag i förra veckan skämtsamt skrev att jag önskade mig en harv av vår stallägare 🙂 ?

Ibland ska man vara försiktig med vad man önskar- för det kan slå in fortare än man anar ha ha ha….och nu är  jag stolt ägare till just en HARV!

Och inte fick jag den av vår stallägare men väl av en bloggläsare som ”bara sådär” erbjöd mig sin harv som hon inte längre använder.

Då ska det sägas att jag aldrig ens träffat denna person vilket jag tycker gör gåvan än mer generös.

Så i söndags var jag och hämtade min present och fick en väldigt trevlig pratstund med en likasinnad på köpet.

Vi hade ”så klart” många gemensamma bekanta i hästvärlden och hade hur mycket som helst att prata om.

Ja, jag har ju många gånger hävdat att bloggen är bra till mycket och nu bevisades det än en gång.

Tyvärr har jag inte fått tillfälle att ”test-köra” min fina gåva än- det har regnat som bara den och vår bana är så pass dränkt att jag inte vill köra fast där varken med eller utan harv 🙂 .

Jag vill än en gång passa på att framföra mitt stora TACK till läsaren- det var verkligen en uppskattad födelsedagspresent!

Kanske ska jag önska mig något till jul också 🙂  ….eller så väntar jag till nästa år och ser vad som då dyker upp hi hi….

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. JohannaB

    Precis en sådan har jag 😀 Fast i tre sektioner, funkar kanon! Kan behövas en tyngd ovanpå när det är hårdare i underlaget 🙂

    Svara
  2. Jonas

    Hej. När jag ser på bilden ser jag att ni drar harven på fel håll. Ni drar den sidledes. Vänd sektionerna så kommer det bli bättre resultat.

    Jonas

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>