Dagens reflektion

Man måste älska att dressyrtävla i Skåne!

Jag red ut från banan 11.15 och släppte ut Vicke i hagen 12.00.

Och då var vi ändå inte på den i förhållande till vår anläggning närmaste tävlingsplatsen- det finns säkert minst 5 klubbar på närmre håll!

De’ ni norrlänningar 🙂  !

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Tyvärr verkar inte alla i syd förstå hur bra ni har det. Tråkigt när finaler och lite större tävlingar inte kan arrangeras närmare mitten av Sverige för då ’orkar’ inte södra klubbarna köra så långt. Om man nu har det så bra resten av året kanske man skulle kunna tänka sig att åke lite extra NÅN gång? När ’alla andra’ alltid har långt att åka och får dubbelt upp bara för att finalen ’måste’ vara i Skåne.

    Svara
    • Birgitta

      Ja jag är i alla fall mycket tacksam över att bo i Skåne och inte i Norrland tex.

      Tänkte på det senast igår: hur otroligt mycket jobbigare mina ”träna Vicke på att tävla i olika miljöer/på olika platser”-tävlingar hade varit om jag hade bott i just Norrland.

      Idag kan jag ju tävla nästan hur många helger i rad som helst utan att varken ruinera mig eller köra i timmar- i Norrland hade jag väl fått åka på meeting i stället till en helt annan kostnad och tidsåtgång.

      Svara
      • Prick

        Kanske, fast på meetinget hade det säkert gått jättebra sista (höga) klasserna när han hade fått tittat av sig ordentligt i uppvärmningsklasserna 😉

        Svara
        • Birgitta

          Det hoppas och tror jag också och jag SKA verkligen försöka komma iväg på meeting och/ eller åka till samma tävlingsplats 2 dagar i rad.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>