Fredag- skön dag

Semester idag och jag har hunnit med massor, mest trevligheter och lite nödvändigheter 🙂 .

Började dagen i stallet, tog god tid på mig med allt pyssel, hjälpte till att släppa ut hästarna och kunde också stanna upp och bara småprata lite utan att behöva tänka på klockan.

Eftersom jag var jobbledig kunde jag också unna mig en lunch ute med en god vän och det var lika trevligt som alltid att träffas.

Vad gäller djurens motion cyklade jag med Soya och skrittade ut på Vicke.

Den sistnämnde fick sällskap av stoet Zakira som dock visade att kvinnor inte alltid är att lita på- hon sparkade efter en säkert förvånad Vicks som själv aldrig visat sådana tendenser.

Vi hade i alla fall världens tur med vädret- det har regnat en hel del även idag men just när vi var ute tittade till och med solen fram och temperaturmässigt var det rena våren typ- runt 7 grader.

Efter vår tur lastade jag Vicke och körde till en veterinär som bor 15 minuters körning från vårt stall och där blev det vaccination i transporten innan vi vände hemåt igen.

En kommentar

  1. Bodil Celander

    jag blir bara trött… Även om jag inte flätar hästar nu så har jag förmodligen gjort tusentals utan att behöva skinnförkläde!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>