Mera söndag- lugnt och städat

image

Bortsett från dagens fotosession klockan 6.30 har jag hunnit med massor och det mesta har som vanligt involverat djuren.

Jag har haft jour i vårt stall (detta faller på allas vår lott var 7:e söndag), gått en långpromenad med Soya och skrittat ut med en ny stallkamrat, Emelie.

Min tanke var att visa Emelie lite nya ridvägar och det gjorde jag också även om man som utifrånbetraktare nog hade kunnat tro att det var Vicke och jag som var ”de nya”.

Emelies häst, som jag tyvärr har glömt namnet på, tog raskt täten, behöll den under hela rundan och gick så världsvant som bara en 22 årig dam kan 🙂 .

Vicke fick hänga med bäst han ville och det ville han, till och med så villigt att han traskade förbi det ”hemska huset” som jag berättade om i ett tidigare inlägg i veckan.

Nu verkade förvisso invånarna inte vara hemma och tuppen och hönsen syntes inte heller till men jag tyckte ändå att det var duktigt av honom.

Nu får jag sluta och titta till min citron-kladdkaka- den jag gjorde för några dagar sedan blev så god att min mage krävde en repris 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>