”Nya” Mias-schabrak!

schab

Än en gång har jag haft nytta av bloggen för egen vinning 🙂 !

Jag skrev ju nyligen om hur jag ville köpa begagnade Mias-schabrak utan att lyckas finna några och vips så fick jag ett mail från en bloggläsare som berättade att jag kunde få köpa några av henne!

För att göra en lång historia kort är jag numera ägare till  2 av bloggläsarens schabrak, det bruna och vita som ni ser på bilden ovan.

Övriga är också till salu så om ni bor i Malmö eller däromkring och är intresserade kan jag förmedla kontaktuppgifter till säljaren. Maila mig i så fall på bm6610@hotmail.com!

Själv är jag väldigt nöjd- bättre schabrak sett till priset finns inte tycker jag!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Hej! Köpt ett brunt schabrak ? Sist jag läste var endast vita aktuella.. Skönt med att se fler än konservativa jag prova nytt.. Dock är brunt o andra jordnära färger min melodi.. Har svårt för gult, babyblått , rosa , osv… Dvs alla grälla färger. Är jag för gammeldags?

    Svara
    • Birgitta

      Jodå, jsg har både ett blått (vinst från Archies tid), vinrött och brunt schabrak sedan tidigare- färger som klär en mörkbrun häst.

      Men att köpa grälla färger i största allmänhet finns inte på kartan även om allt klär en skönhet 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>