Söndag- tråkig helg

Även i morse blev det tidig morgonritt för min del- delvis på grund av gårdagens storm och de ganska rejäla vindar som fortfarande sveper över Staffanstorp.

Jag misstänkte att ridhuset skulle vara proppat av alla som någonsin löst ridhuskort hos oss hela eftermiddagen så därför var det lika bra att ha ridningen avklarad direkt.

Vi släppte inte ut hästarna på grund av vädret och det kändes bra att ta det beslutet- personligen är jag övertygad om att hästarna står bättre i sina boxar vid rejäl blåst även om jag vet att det finns de som vill ha ut sin häst till varje pris.

Under eftermiddagen lugnade sig vinden så pass att jag vågade mig på en utomhuspromenad med Vicke men nu tycker jag tyvärr att blåsten ökar i styrka igen.

Imorgon ska det enligt prognos också blåsa mycket och som lök på laxen dessutom regna hela dagen- det känns verkligen värdelöst!

Över huvud taget har fokus legat på vädret mycket mer än jag önskat hela helgen och det har verkligen begränsat mina göranden och låtanden.

Soya har bara gått korta, förskräckta rundor- detta vädret passar henne sämst av allt.

Tack och lov ingen materiell förstörelse varken kring stallet eller hemma i alla fall- alltid något att vara tacksam över.

En kommentar

  1. Bodil

    Gräsligt väder! Dessutom ska jag flyga till Stockholm imorgon bitti… Sådär kul och jag ser inte fram emot det!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>