Veckan som gått

Den sista av veckor med lediga dagar har passerat och ärligt talat började jag få svårt att hålla reda på vilken veckodag jag befann mig i.

Julen dansade jag ut redan förra helgen, tyckte inte alls att det ”passade” med alla våra elljusstakar i regnet och blåsten.

Blåsten ja, den har präglat flera dagar i slutet av veckan vilket har varit jättetråkigt.

Vicke har inte kunnat gå (stå) i hagen som vanligt och Soya har ojat sig förskräckligt när jag har försökt att dra ut henne i vinden.

Ridmässigt har det blivit mer ridhustillvaro än jag önskat men det har helt enkelt inte varit möjligt att rida ut utan att riskera olyckor.

Jag har gått ut med Vicke på några korta promenader i alla fall och även i övrigt försökt att ge honom lite extra ben-rörelse genom att leda honom efter jobbet de dagar jag ridit på morgonen.

Tyvärr missade jag veckans träning för X pga ren förvirring rent ut sagt men det är inte lönt att gråta över det och det kommer ju fler tillfällen.

I veckan köpte jag 2 snygga schabrak av en bloggläsare och idag är det meningen att jag ska göra ännu ett fynd- mer om detta när affären är i hamn.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>