Veckan som gått

Ännu en vecka som gått ofattbart snabbt!

Det har blivit mycket dressyr för mig och Vicke, hela 5 dagar om man räknar träningen för Christina i tisdags och tävlingen i lördags.

Övriga 2 dagar har Vicke vilat helt (i onsdags) och skrittats ut (i söndags).

Tävlingen var väl inte mycket att skriva hem om men medvetandegjorde mig om inte annat kring vad jag måste träna på hemma dvs bättre ”allmänt flyt” och travökningar tex.

Annars tycker jag att det mesta går framåt och är nöjd med vår utveckling.

Nya skor blev det i söndags och detta är jag också nöjd med- att hovkvalitén har förbättrats väldigt mycket och att skorna satt ”som berget” efter 6 veckor. Nu är det bara att hoppas att det förblir så eftersom det var ungefär vid denna tiden förra året som hovarna började bli mycket sämre.

Trots att jag valde att banka i permanent-broddar denna skoning tror jag faktiskt att våren är på väg- om inte annat är det märkbart ljusare för varje dag och det kommer snart att gå att rida ut efter jobbet utan att famla i mörker.

Kanske kommer det ett bakslag med snö- det vi hittills har sett av det vita har inte varit värt namnet och har knappt täckt marken annat än på sina håll.

I veckan fyllde Soya 7 år och som jag skrev på Facebook hoppas jag att hon lever tills hon blir 100 i alla fall!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>