Veckan som gått

veckan

Då är det dags för både en ny vecka och en ny månad.

Under den föregående har jag hunnit med att prova lite nya koncept och med facit i hand var det lyckade sådana.

Förutom träningen för Christina i tisdags åkte jag även och tränade för X på torsdagen och det var en riktig ögonöppnare kan jag säga.

Jag fick mycket bra input i hur jag ska rida i både trav och galopp för att få bättre kvalité på gångarterna och det tror jag kommer att hjälpa mig mycket framöver.

Fredag kväll ägnades åt att rida i Crawfoordhallen på Flyinge, dvs visa Vicke den bana han därefter äntrade 2 gånger på lördagen.

Jag hade ingen bra känsla i fredags och ingen superkänsla dagen efter heller men lyckades ändå förbättra i princip allt som jag varit missnöjd med på tävlingen lördagen dessförinnan.

Vi lyckades rida ihop 64 % i MSV C:1- vårt bästa resultat hittills så jag var givetvis mycket nöjd och hoppas att jag nu kan få träna på ostört så att procenten blir ännu högre framöver.

Under den gångna veckan har jag också låtit laga och besiktiga min transport så nu är min fordonspark lika genomgången som plånboken är tömd.

Förhoppningsvis får jag inte bara träna utan även köra omkring ostört under lång tid framöver så att jag kan lägga pengar på det jag tycker är roligt; träningar och tävlingar tex.

Jag tror att jag lägger väldigt lite av min hyfsade lön på annat än sådant som inte är direkt hästrelaterat men i veckan blev det i alla fall ett restaurangbesök och en klippning- trevligt det också.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Carina

    Känner igen mig! Jag unnade mig också ett besök hos frissan och en utekväll med en kär väninna som jag träffar alldeles för sällan då hon inte är hästintresserad. Men nu har jag fått en dos av det så nu kan pengarna gå till det som jag tycker är roligast här i livet, träning med hästen.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, jag känner ju sällan att jag direkt FÖRSAKAR andra saker pga att jag lägger så mycket pengar på hästen men hade jag haft MER pengar hade jag absolut unnat mig (ännu) mer.

      Svara
  2. Prick

    En tränare som också rider ens häst lite då och då är underskattat tror jag.

    Kul att du funnit ett bra koncept!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>