Torsdag- roat mig

Mitt torsdagsnöje bestod i att åka till X med Vicke och träna och det var lika roligt som alltid.

Om ni kanske minns var min initialplan att jag och X skulle turas om att rida Vicke men så har det inte blivit hittills- jag tycker det är för roligt att rida själv ha ha.

Lite skämt och lite allvar- X och jag har löpande diskussioner om detta så han kommer givetvis också att få rida när det är mer befogat än vad det är just nu.

Jag har absolut inga problem med att låta X rida- han gör det lugnt och bra, precis som med Kreon och det är ingen skillnad i vår ridfilosofi som skulle kunna förvirra Vicke.

Idag fick vi visa en del galoppombyten (några riktigt fina, en del lite väl ”uppstannade”), enkla byten som blivit bättre, inte bara i igångsättningen utan även i avbrotten som tidigare varit väl bryska och övergångar mellan ökad och mellanskritt (som Vicke alltid gör bra på träning men ibland lite spänt på tävling).

Som sagt var det väldigt kul och X var nöjd med oss (vilket jag också var ha ha) så det var en lyckad hästkväll- absolut!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>