Söndag- detta eviga blåsande

Jag vet att jag har ställt frågan förut men blåser det inte mer (dvs oftare) idag än för bara säg….5 år sedan?

Eller så står jag på en anläggning där det märkts mer än på storstads-ridskolan som kanske ändå skyddas en del av kringliggande byggnader och annat?

Ja, inte vet jag men tröttsamt är det.

Idag var min tanke egentligen att skritta ut men ärligt talat kändes det för riskabelt så jag valde att GÅ samma sträcka till fots i stället.

Och jag tyckte absolut att Vicke blev mycket tryggare med mig bredvid sig- inte för att han precis brukar gå omkring och spänna sig och/ eller visa oro men han kan absolut titta till om det blåser mycket medan han idag var ”Mr Cool” himself och gick och försökte beta, nappa tag efter grenar och annat ätbart- ett beteende han aldrig uppvisar med sadel på ryggen (och tur är det- avskyr sådant).

Efter ca 45 minuter var vi rejält luftade kan jag säga och det var med glädje jag åkte hem till mitt varma, sköna hem där jag dessutom visste att gårdagens matlagning (risotton) renderade en färdig middag vid hemkomsten.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>