Är det bara jag?

Är det bara jag som är så knäpp med nya hästsaker att jag knappt näns använda dom i början för att dom liksom är ”för fina” för att smutsas ner?

För det kan man ju lista ut med ……att så fort man använder ett nytt täcke eller schabrak eller vad tusan som helst så BLIR det ju ”förstört” höll jag på att säga….nej  men smutsigt i alla fall!

Jag fick uppbåda lite kraft för att släppa ut Vicke med dessa fiiiiina boots som han givetvis tog 3 steg med in i en lerig hage och sedan var det adjöss rena boots!

image

Nya och fina….

image

Efter en ynka dags hagvistelse….buhu….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Suck jag vet 🙁 Men det är därför det är så bra med varmt vatten i spolspilta 🙂 Bara ner med skiten på golvet och vrääääk på med varmvatten! Så får du väl ha en tio par boots att variera mellan så att de hinner torka mellan varven 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Det är lite så jag gör: har 2 par som jag skiftar mellan så att det tvättade paret hinner torka. Och vid nästa Gekås-besök ska jag köpa på mig fler boots (där kostar de runt 70:–/ paret).

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>