Måndag- med fulstövlar

image

Eftersom mina ordinarie träningsstövlar  *** är på lagning provade jag idag att rida dressyr i mina Graninge-stövlar, av mig en gång i tiden utsedda till världens fulaste stövlar.

Denna modell är inte riktigt lika hemsk som sina föregångare men jag var glad över att vara ensam i ridhuset ha ha ha.

Skämt å sido; det gick hur bra som helst att rida med stövlarna och det var huvudsaken (eller FOT-saken ska jag kanske säga hi hi).

Vicke hade inte heller något emot skodonen utan stövlade på som han brukar höll jag på att säga och enligt sedvanligt program.

Efter 50 minuter i  förvänd galopp,  med enkla byten, galoppombyten utmed långsidorna, tempoökningar i trav och galopp och som avslutning galopp i lätt sits var vi klara med dagens motion och jag var väldigt nöjd med det mesta.

 

*** Ser att dessa stövlar just nu säljs till väldigt rabatterat pris och kan absolut rekommendera ett köp. De är ju inte av ”dressyrmodell” precis (lite för spetsiga i tån) men jag tycker att de är väldigt sköna att rida i, lätta att sätta på sig och ta av och håller bra.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>