Torsdag- lite benlyft

Denna morgon tillbringades i ridhuset med Vicke och jag valde att träna vidare på samma sak som då vi senast var hos X; självbärighet.

Det KÄNDES i alla fall bra och jag tycker att Vicke gick för lätta hjälper och utan att ramla på bogarna när jag lättade på tyglarna.

Annars var det samma program som vanligt; först galopp med enkla byten, förvänd dito, galoppombyten och därefter trav lite ”kors och tvärs”.

image

Jag började och avslutade passet med lite benlyft över dessa bommar….

image

…eftersom allting ändå stod framme och jag trots allt sitter på en fd hopphäst ha ha ha!

För övrigt tog jag idag bort årets första fästing- detta vidriga djur hade satt sig under magen på Hatten.

Han är ju inte helt bekväm med att hanteras annat än på sina egna villkor, man kan tex inte hålla honom MOT sig utan han måste ha lite ”space” men jag lyckades ändå få bort äckeldjuret ganska lätt.

Gullis hade man kunnat slita loss hundra fästingar från utan att han hade sagt flaska men jag hoppas trots det att jag ska slippa se denna ohyra allt för många gånger i år.

Soya får tack och lov sällan fästingar, på sin höjd en handfull varje år och det är ungefär en handfull för många enligt mig. Avskyr dom verkligen!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>