Fredag- why??????

Usch, usch, usch….jag vet knappt hur jag ska beskriva hur jag känner mig just nu men dom som känner mig behöver nog ingen närmare förklaring; det räcker väl med att skriva de 3 orden ”Vicke är halt”!

Idag var tanken att jag skulle träningsrida på den bana där jag skulle ha tävlat imorgon.

Jag tyckte att det var en fantastiskt bra chans att låta Vicke titta av sig och eftersom tävlingsplatsen ligger ca 20 minuter från vårt stall kunde det inte bli bättre.

Jag hann dock inte trava mer än några sekunder innan jag tyckte att Vicke kändes ”konstig” och en longering direkt därefter (på en annan plats dock) bekräftade att han inte såg helt ren ut i höger varv.

I dagsläget vill jag inte spekulera i vad som är orsaken till ovan; jag tycker inte att det finns någon ”naturlig” orsak så att säga; som att jag vet att Vicke har vrickat sig, att jag skulle ha ridit ovanligt hårt den sista tiden, eller på något dåligt underlag eller…..tja…vad som helst.

Benen ser alla normala ut; inga svullnader, värme, sår, puls.

Jag får väl ta mig en närmare titt imorgon och därefter invänta måndag morgon då jag kan kasta mig över telefonen och försöka få en veterinärtid ASAP.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Tråkigt. Men det behöver ju inte vara ngt allvarligt! Kanske bättre redan idag?!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>