Fredag- en bajsig godistjuv

Fredagen började för min och Vickes del på bästa sätt (tyckte jag i alla fall….): strålande sol om än ganska kallt och en väldigt lugn, behaglig och lång skrittrunda med bästa Emelie och Flinga.

När vi kom tillbaka till stallet och jag hade släppt ut Vicke i hagen ägnade jag en liten stund åt att ”påskstäda” hans box, något jag för övrigt gör ganska många gånger om året.

Jag tvättade av boxväggarna, krubban och vattenkoppen och putsade till och med fönsterna, det sistnämnda brukar jag däremot inte göra så ofta.

Men eftersom jag har en häst som slabbar ner hela väggen där krubban sitter så vill det till att man får bort gamla matrester då och då- annars ser det inte så trevligt ut.

Om morgonen började på bästa sätt för hästen började den inte alls lika bra för min hund men där får man nog säga att ”synden straffar sig själv”.

Att hon var sååå lös i magen får nog tillskrivas det faktum att hon igårkväll rent ut sagt SNODDE flera nävar godis ur en påse som jag hade liggande i en väska i hallen-förvisso slarvigt av mig men jag hade faktiskt inte en tanke på att hennes gap skulle hitta dit.

image

Ska vi pussas undrar Vicks!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>