Mera måndag- välluftad

image

Puhhh….gissa om det var skönt att sjunka ner i soffan nyss!

Eftermiddagen har spenderats utomhus i flera timmar och jag gissar att solen och den friska luften kommer att få mig att däcka tidigt i kväll.

Efter hagintaget blev Vicke rastad ytterligare en vända- denna gången genom en lång skrittrunda med sin kompis Flinga.

Och när det var avklarat var det dags för nästa djur att träffa SIN kompis: Soya hade stämt träff med Torkel som namnet till trots är en tik.

Torkel och hennes ägare lärde Soya och jag känna för några månader sedan under en av våra promenader och det visade sig att hundarna är otroligt förtjusta i varandra och leker på ett sätt som Soya gör med väldigt få andra hundar.

Så vi försöker träffas så fort tillfälle ges och det är lika glada miner hos hundarna varje gång.

Efter en rejäl promenad i ganska kuperad terräng var det skönt att sätta sig i bilen och köra hemåt men innan jag var hemma hann jag med att göra dagens goda gärning.

På hemvägen mötte jag 2 ryttare och den enas häst hade MYCKET åsikter om samma hus som jag har berättat om tidigare att även Vicke inte alls uppskattar.

Jag kände verkligen med tjejen som satt på den skyggande hästen så jag stannade bilen en bit bort, klev ur och frågade om de klarade sig själva eller om jag skulle leda hästen förbi huset.

Ryttaren tog tacksamt emot hjälpen och tackade flera gånger och jag kunde köra hem nöjd och med förhoppningen att någon kanske hjälper mig på samma sätt om jag någon gång skulle behöva det (och det ska gudarna veta att jag hade behövt ständigt med Kreon….).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>