Torsdag- jodå….

Under träningen för X igår tyckte jag att Vicke tog ett enstaka otaktmässigt steg vid några tillfällen i vissa hörnpasseringar i höger varv och detta gjorde mig så nojjig att jag longerade honom direkt efter avslutad träning även fast han bortsett från dessa få ”felsteg” inte kändes konstig alls.

Och på lina såg jag det direkt- en liten hälta i höger varv.

Ny longering i morse bekräftade att det inte var något snabbt övergående och klockan 8 hade jag fått en veterinärtid till på tisdag.

Jag behöver nog inte skriva mer- ni fattar säkert min bedrövelse men det är som det är…otroligt trist!

11 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Ord saknas… Fyyy faaaaan rent ut sagt! Har du känt av hältan i veckan eller var detta första gången efter du fick avanmäla pga hältan?

    Svara
  2. Linda

    Fyfan.. Jag tycker synd om dig. Du kämpar och tränar och har så väl hand om dina hästar men verkar ha en otur från helvetet.. Vi hoppas verkligen att det inte är något som inte går att åtgärda lite lätt..

    Svara
    • Birgitta

      Tack! Ska jag vara ärlig så tycker även JAG synd om mig själv.

      Det räcker verkligen inte att vara ambitiös och vilja en massa och det känns snart att jag är som den där gåtan: ”vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren” fast i detta fallet är svaret inte KLOCKAN utan Birgitta 🙁 !

      Svara
  3. Dressyrtant

    En olycka kommer sällan ensam säger man men nu räcker det, både för dig och mig. Det är så orättvist! Jag hoppas att det är något lättbehandlat. Vi ska ju tävla tillsammans i sommar ju!! Styrkekramar

    Svara
  4. Johanna

    Hoppas bara det går fort över. Tycker verligen du fått mer än din beskärda del av otur 🙁 Kan bara säga att jag vet hur jobbigt det är.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>