Torsdag- storstädning

Hjälp vad trött jag är idag!

Red i ridhuset på morgonen och fortsatte med ungefär samma jobb som igår, dvs att försöka få ut halsen genom många övergångar, framför allt mellan trav och galopp.

På jobbet hade vi den årliga storstädningen av vårt arkiv, kopieringsrum, kök och sist men inte minst våra arbetsrum och som vanligt var det mycket att röja i.

Jag känner mig som sagt helt slut och får nog ta en powernap i soffan misstänker jag.

Fick förresten veterinärräkningen från tisdagens besök och kunde konstatera att longering och böjprov runt om samt inte att ringakta en lång diskussion med veterinären i lugn och ro kostade 1200:–.

Att jämföra med mitt 15-minuters besök på ATG i december då några varvs longering och att jag sprang upp och ner i löpargången 2 gånger kostade 1550:–.

Så visst skiljer det i pris och säkerligen mycket, mycket mer vad gäller annat än ovan konsultationer som inte innefattade några mediciner eller användning av apparatur.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>