Lördag- hejdå vinter

Idag har det blivit mycket häst!

Jag började morgonen med ett dressyrpass på Vicke i ridhuset och när han var utsläppt i hagen därefter tog jag mig an Messy vilket ni kunde läsa om i föregående inlägg.

Idag har jag också provat ut ett träns till Loppan och där hade jag tur och fick ett sådant av en snäll hästägare (numera benämnd ”sponsor” 😉 ).

Som jag har berättat skiljer det mycket i storlek på Vicks och Loppis, så även i huvud-size så hans grejer hade hon inte kunnat låna.

Min tanke är att longera med träns en gång och sedan får det vara färdigtränat innan betet.

Såg förresten i ett gammalt blogginlägg att Messy började gå ute på nätterna redan 30 april förra året men det var verkligen rekordtidigt och så lär det inte bli i år.

Men att vintern definitivt är över fastställde jsg ändå genom att tvätta och lägga undan Vickes vintertäcke- nu får det vara nog 🙂 .

Vissa nätter är fortfarande kalla (runt nollan) men han står ju inomhus då och jag har tunnare täcken som jag kan använda.

image

Vårt plommonträd blommar sedan några dagar tillbaka!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>