Tisdag- flyt

Sitter nu i bilen på väg hem från Ullared och det börjar kännas att det har varit en lång dag.

Vicke serverade mig ett fint dressyrpass i ridhuset klockan 6 i morse, jag ville ha ridningen avklarad innan hovslagaren skulle börja hamra på hans hovar.

Ridmässigt händer det inte så mycket nytt utan det är det gamla vanliga med övergångar, försök att länga ut halsen, mer vikt på bakbenen och sådant som de flesta ryttare på min nivå ägnar sig åt gissar jag.

När hovslagaren kom så kom även flytsulorna på och om dom tänkte jag berätta om i ett separat inlägg med bilder imorgon.

Direkt efter skoningen åkte jag och en gammal kompis till Gekås- vi är precis lika förtjusta i detta shopping-Mecka båda två så vi åker ofta dit tillsammans .

När min kundvagn var fylld till brädden var det dags att köra hem och nu återstår bara att packa upp allt och njuta av det jag fyndat!

image

Som vanligt blev det en full kundvagn- denna gången innehållande mest till hemmet och inte så mycket kläder eller hästsaker.

image

Såg flera besökare som lät sig fotograferas med Ola-Conny, så även min väninnas son 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>