Fredag- trevligt besök

image

Idag har Vicke och jag varit hos X och tränat och denna gången fick vi sällskap av min fd hästskötare Lina som hade kameran med sig.

Så med lite tur kommer det att finnas några foton att visa vad det lider- det ser jag fram emot.

Jag såg även fram emot själva träningen och blev inte besviken.

X bekräftade att Vickes form är mycket bättre nu och inte bara under kortare eller längre sekvenser utan nästan hela tiden vilket är jätteskönt, så mycket fokus som har legat på detta.

Det mesta hänger ju ihop i ridningen och att formen är bättre handlar säkerligen också om att Vicke har musklat sig och blivit starkare.

Idag fick jag visa lite linjer ur LA:3 och MSV C:1-programmen och det är ju dom jag har ridit och kommer att rida framöver om inget oförutsett inträffar.

Jag har insett att det är bättre att bli väldigt säker på 2 program än att även tex blanda in LA:4 och MSV C:2 och det finns dessutom många tävlingar med just den kombinationen jag vill rida.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jennifer

    Kul att träningen gick bra! Häromkring är det inte så bra utbud av tävlingar tycker jag att man kan välja ut bara vissa klasser om man vill tävla hyfsat ofta (någon-några gånger i månaden). Men jag tycker personligen inte det gör så mycket då jag gillar variation! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Nej,utbudet i Skåne kan man inte klaga på- vissa helger finns det tom 2-3 olika tävlingsplatser nästan lika nära (under 10 mil) att välja på.

      Tävlar man LC-LB kan man ofta hitta bra tävlingar minst 4 helger i rad, ibland mycket mer.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>