Söndag- tömkörning igen

Denna morgon inleddes med att jag hade jour i båda stallen på anläggningen och medan jag väntade på att alla hästarna skulle äta upp passade jag på att tömköra Messy för andra gången, några veckor sedan sist.

Som vanligt, höll jag på att säga, så skötte sig den lilla loppan hur fint som helst och även om jag tyckte att vårt första tömkörningsförsök hade gått bra så var det en märkbar skillnad idag- det var liksom ett jämnare flow och hon verkade ha greppat vad det är jag vill, dvs att hon ska gå framåt hela tiden och inte stanna och/ eller försöka vända och byta varv.

Det är verkligen roligt att ha detta sidoprojekt även om det nu kommer att bli en paus eftersom ett förhoppningsvis härligt bete stundar.

Vicke fick ta det lugnt idag- vi red ut tillsammans med Anna och Optico och det blev en kravlös tur i eftermiddagssolen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>