7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jennifer

    Nej, äter ju inte kött alls så ganska självklart för mig. Men skulle nog inte gjort det även om jag inte var vegetarian heller.

    Svara
    • Birgitta

      Jag är inte vegetarian men skulle inte äta häst, inte heller tex hund eller katt oavsett hur gott köttet eventuellt var och/ eller hur väl uppfödda djuren var.

      Svara
  2. Minstral

    Jag gillar ju inte hästkött, hade jag gjort det hade jag inte haft några problem att äta det.

    Svara
  3. JohannaB

    Jag har inga problem att äta hästkött, äter allt kött som kommer från växtätande djur medan rovdjur (hund, räv, björn osv) känns obehagligare 😛

    Svara
  4. Eva i Lux

    Här i Benelux är hästkött och uppfödning av ”mathästar” vanlig. Det äts mycket. Jag väljer annat kött, men har inget emot att andra äter häst. De hästar som föds upp för kött, behandlas och lever bra.

    Svara
  5. LenaLu

    Nej, inget hästkött äts här. När jag var liten så kom min pappa hem med hästkött som pålägg – redan då blev det väldigt upprörda känslor. För mig skulle det kännas som om man äta tex hund, så man förstår känslan. Konstigt är även att jag inte kan äta hjort, kan det vara strukturen? Annars äter jag kött, vilket jag inte är stolt över.

    Svara
  6. Emelie

    Jag brukar resonera som så, att är det något kött man kan äta med gott samvete så är det häst. Jag gör det dock sällan, och de få gångerna så blir det som pålägg. Men det ska tydligen gå att få tag på filéer etc i vissa mathallar har jag förstått. Vore roligt att prova iaf!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>