Måndag- guldstjärna

Idag var det dags för en ny X-träning och glädjande nog tyckte han att Vicke gick ÄNNU bättre än i fredags så det blev en ny guldstjärna till vår samling 🙂 .

Lite skämt och mycket allvar men även jag var mycket nöjd med både känslan och det jag såg i spegeln.

Vi ägnade oss åt samma arbete som sist, dvs samling i trav och galopp så mycket som Vicke bara orkar och nu kan jag tänja på gränserna riktigt mycket.

Jag är helt enig med X att jag nu ett tag ska ägna träningen åt att rida så kvalitativt som möjligt, dvs ”bara” rida med riktig bärkraft i fokus och inte slösa tid eller energi på att trava eller galoppera omkring ”bara sådär”.

Rörelserna får stå tillbaka och dom kan ju Vicke egentligen- det är kvalitén som behöver förbättras och det kommer den tveklöst att göra med denna träning- det är jag övertygad om.

luva

Dagens köp blev denna luva från Hööks som jag köpte i nyskick på annons för halva priset (en 50-lapp).

Många har ju hur många luvor som helst bara för att det är snyggt-själv vill jag ”bara” skydda öronen på framför allt tävling så det blir inte så frekvent användning.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>