Veckan som gått

En vecka med en del tråkigt väder (regn, regn, regn) och nu har vi ”stängt” gräshagarna för i år.

Jag tycker att det är fantastiskt att vi har kunnat använda dom så här pass länge och har varit tacksam för varje dag.

Med risk för att tjata så tycker jag att Vicke och jag är inne i ett gott flow med en fin gummibandskänsla nästan hela tiden.

Förutom en vilodag har vi hunnit med att hoppa en dag, rida ut en, dressyra hos X och på egen hand samt tävla en klass hos Skabersjö ryttarförening.

Även tävlandet går bättre och bättre just nu, bjudningen är på plats liksom formen och många moment blir bättre utförda än tidigare. Jag hoppas sååå att det håller i sig.

Annars har jag fullt upp varje dag med djur, jobb och annat och känner mig väldigt nöjd med hur saker och ting utvecklas på flera fronter.

Min tjänstledighet har förlängts till 1/5, också något som jag hoppats på.

Besöket i Ullared var en ”hit” som vanligt med flera riktigt bra fynd som varma och snygga tröjor, nya vita ridbyxor och massor till nya lägenheten som jag räknar dagarna tills jag får tillträde till.

image

”An ass to harass”-mitt stående skämt till X när han hjälper mig med långpisken från marken. Men denna hjälp behövs allt mindre vilket också var tanken från början även om den verkligen har hjälpt oss att nå nästa platå i träningen.

image

Som jag skrev på Instagram (bm6610 om ni vill följa mig) så är jag tacksam för varje dag med detta fina djur.

image

Ännu en av mina kärlekar 🙂 .

image

Tog denna selfie på oss och skickade till en vän för att illustrera hur svårt det är att svara på mail via telefonen samtidigt som man har en jättekatt som klänger sig fast i famnen på en. Men det får han så gärna göra, så mycket han vill!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>