Onsdag- svullen

Jodå…Vickes framben var ännu mer svullet i morse- inte så att jag blev orolig men jag tycker att det följer mönstret för om han har slagit sig rejält.

Han har ju inga problem med att gå 🙂 så vi var ute på en liten morgontur och ska gå en sväng till senare idag och så har han ju även fått gå i hagen- ungefär så som hans planerade vintervila hade sett ut även utan svullnaden.

Jag börjar så sakta att installera mig i min nya lägenhet och har nästan tömt den gamla helt- det ska bli jätteskönt när allt är klart.

Det har visat sig att en av mina 5 grannar (litet hus…) har hund och jobbar på hunddagis- hon verkar väldigt intresserad av att träffa Soya så det båda ju gott 🙂 .

Det är aldrig fel om man kan hitta en lämplig hundpassare vid behov tänker jag eller i alla fall ha lite sällskap ibland på någon hundpromenad.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>