Jag hade blivit galen

Man är ju olika känslig för olika saker; själv tål jag tex inte ljudet av hundar som gnäller/ gnyr eller småbarn som ”kinkar” medan jag bodde i ett hus utmed en mycket trafikerad 70-väg i hur många år som helst utan att störas en sekund.

Men detta som denna häst håller på med hade nog drivit mig till vansinne på bara några minuter. Jag fullkomligt avskyr hästleksaker av detta slag (som låter).

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emelie

    Jag har en vän som tycker att alla småljud som en vagn gör är väldigt störande. Jag hör dom knappt, möjligtvis när svängeln slår i ibland. Däremot gnisslande bromsar stör jag mig på, speciellt när man kommer tävling efter tävling utan att göra något åt det! Men jag har ingen broms på min vagn ännu, så vem vet, jag kanske hamnar där jag med 😛

    Svara
  2. Trasselkvast

    Och jag blir galen på alla kommentarer som inte har med videon att göra, alla nh-faschister som omedelbart måste poängtera att hästar inte ska stå i box yada yada. För att inte tala om kvävningsrisken herregud, ägaren borde skjutas minst. Suck.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>