Fredag- stilla

image

Föga förvånande har hela dagen varit omgiven av en stor stillhet- det har varit lugnt på vägarna och de flesta verkar ha hållit sig inomhus.

Själv hade jag en lugn nyår med god mat och tidigt sänggående och både Soya och jag sov oss igenom allt smällande.

Hade det inte varit så under alla år hade jag nästa trott att doggy är döv för en mer oberörd hund för smällare och raketer får man verkligen leta efter- mycket skönt!

Vicke tömkördes i ridhuset i morse och fick trampa en hel del vilket han har ganska lätt för och som jag tycker är väldigt bra styrketräning.

Han fick även trava över lite bommar som någon lämnat kvar- också bra träning.

Travökningarna börjar faktiskt likna ”något” och det vore väl själve f..n om jag inte ska få Vicke att få i alla fall betyget 6,5 på dessa alla gånger vi tävlar framöver…

På eftermiddagen gick vi en promenad ute tillsammans med Soya; jag vill gärna att han ska få röra på sig lite mer om jag motionerar honom tidigt på morgonen eftersom det inte blir så mycket rörelse i hagen under denna årstiden.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>