Nätdating- kan det va´nåt?

Sedan jag blev singel igen har jag fått förslag om att dejta via nätet från flera håll.

I sak ingen dum idé då det inte finns sååå mycket utrymme i en hästtjejs liv att träffa killar, framför allt om det inte finns några i stallet och hon dessutom arbetar ENSAM i ett skyddat boende för KVINNOR 😀 !

Idag undrar jag om ni har någon erfarenhet av nät-dating som tex www.blinddate.com?

Har ni provat och vad tyckte ni i så fall?

Och ni som INTE provat; skulle ni kunna tänka er att gå på en blind-date? Varför/ varför inte?

För övrigt känner jag ganska många som både träffat partners och till och med gift sig och fått barn med personer som de träffat via nätet så numera känns det helt ”socialt accepterat” och inget man behöver hymla med eller som folk tycker är konstigt.

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Kan säkert vara ett bra sätt, förr var det ju lite creepy med nätdejting och kontaktannonser men nu håller ju alla på med det. Själv skulle jag inte göra det men bara för att jag trivs alldeles ypperligt som singel och inte vill ha ngn kille i mitt liv just nu (och kanske aldrig). Skulle jag ångra mig så tror jag mer på nätdejting än att ragga på krogen (det känns däremot rätt förlegat och omodernt).

    Svara
  2. CeciliaL

    Har mer än provat – är gift med en karl jag träffade på udate.com 2001. 😀

    Svara
  3. Helena Tang

    Jag träffade min man på nätet via gamla ICQ chattprogrammet, så visst går det. Vi har varit tillsammans i 15 år och gifte oss 2006 hemma i Sverige.

    Svara
  4. Åsa T

    Skulle jag bli singel idag(gud förbjude eftersom jag är så kär i min man) men OM, då skulle nog nätet vara det ENDA sättet för mig att flörta, krogen känns inte ett dugg kul….

    Svara
      • CeciliaL

        Har aldrig och kommer aldrig träffa någon på krogen. Där träffar man väl mest folk som gillar att gå på krogen liksom, så att gå dit för att hitta en partner funkar nog bara om man vill ha en partner att hänga på krogar med?! Jag tror på personlig introduktion, internet eller jobb (inte i ditt fall då!).

        Svara
  5. Anna-Kajsa

    Krogen känns ju som absolut sämsta stället! Nä, vill man träffa någon är nog nätdejting det bästa och mest sannolika sättet, skulle jag tro – även om jag inte själv testat. Det är nog rätt höga odds på att träffa sin man på en dressyrkurs, som jag gjorde, men uppenbarligen så är det inte helt omöjligt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>