Måndag-spänning

Idag var Vicke ganska spänd under dressyrpasset, kanske hörde han något utanför ridhuset som eldade upp honom lite eller så tyckte han bara att det var orättvist att alla hästarna gick kvar i sina hagar i ytterligare 20 minuter medan han var tvungen att arbeta?

Vara hur det ville med den saken men Vicke brukar inte spänna sig så på hemmaplan men det blev faktiskt mest till min fördel; jag satt på en lite mer energisk häst där jag kunde utnyttja elektriciteten till bättre kadens.

Lördagens ”makaronhäst” som tyckte att han inte skulle gå rak på långsidorna var heeeelt borta så den barnsliga hang-up:en var nog bara ett tillfälligt ”du ska inte peta på mig med spöt hur DU vill”-ryck!

Nu ska jag strax bege mig till stallet igen- mina stygn från när jag tog bort födelsemärket ska tas bort och praktiskt nog har vi en sjuksköterska bland hästägarna 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>