Torsdag- stubbåkerdressyr

image

I morse red jag ut med Vicke men i stället för att ”bara” rida rakt fram i arbetstrav och galopp ägnade jag passet åt mycket samlande arbete i dessa gångarter även om det bedrevs på grusvägar.

Vi red förbi ett äppelträd i det fria och jag tänkte för mig själv att detta också är livskvalité; att plocka äpplen från hästryggen :). (även om det blev lite knöligt i fickorna).

På hemvägen red jag på stubbåkern på bilden ovan och då fortsatte det samlande arbetet i galopp och så en jäkla massa 3:or på det 🙂 .

Jag har alltid tyckt att det är bra när man har rejäla långsträckor på sig att träna vad det nu är man vill träna och idag bekräftades det.

Gjorde samma sak med travöppnorna och skrittade sedan hem nöjd.

Vi har nu börjat lämna Molly ensam korta stunder och det går utmärkt.

Det gäller att ignorera de stora bruna ögonen när man går hemifrån och se fram emot hennes översvallande välkomnande när man kommer hem 🙂 .

Än så länge axlar hon Soyas mantel väl och förhoppningsvis fortsätter det så även när hon har blivit mer varm i kläderna.

image

Benvärmare i soffan!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>