Olika träningstaxor?

Vad tror ni om detta förslaget?

Något ni önskar hade funnits och vad tror ni att er tränare hade tyckt?

I SAK är tanken klok och god skulle jag själv vilja säga men jag tror inte på idén ändå faktiskt.

Jag gissar att tränarna redan idag tar ut den taxa de tror är ”smärtgränsen” och jag har svårt att tro att de vill träna för ett lägre pris ”bara” för att eleven kan dyka upp på en ”oattraktiv” tid.

Så är det hos Olof i alla fall- han vill göra annat (rida) tidigare på dagen och samla sina lektioner på kvällarna så även om JAG alltid kan rida mitt på dagen är det inte intressant för honom och skulle jag dessutom vilja ha en sådan lektion billigare så tror jag verkligen inte att han hade varit intresserad.

Och många tränare vill väl just ha flera elever/ grupper i rad- inte en massa ”hattande” utspritt över dagen?

Vad tror ni?

En kommentar

  1. Frida

    Njae tror inte att det kommer bli ngt vanligt. Är man tränare får man räkna med att jobba kvällar, det ingår liksom. Tror dessutom som du att de flesta vill ha lektionerna samlade och inte utspridda. Dessutom är det inte självklart att alla jobbar mån-fee kontorstid tvärtom är det många som jobbar schema. Men visst vill ngn tränare ha olika taxor för olika tider så är det väl bara att prova men tvivlar på att ngn vill det. Däremot att boka x antal lektioner i taget och betala i förskott typ som på ridskola vet jag en tränare som gör och det verkar funka bra. Kan man inte rida får man sälja det passet eller förlora pengarn. Vet inte om jag hade valt en sådan tränare men fattar grejen. Tycker att det däremot är helt ok att man får betala ändå om man avbokat med kort varsel, svårt för tränaren att sätta in ngn annan då och går miste om inkomst samt får en onödig lucka.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>