Det KAN tydligen hända!

Jag är i grunden skeptisk till mycket och definitivt till alla de där ”gilla och dela”-tävlingarna på Facebook.

Ibland frestas jag att själv delta men tror som sagt egentligen inte på det.

Att man faktiskt KAN vinna bevisades dock förra helgen då en bekants dotter vann en SADEL värd 22.000!!!!!

Har ni vunnit något på liknande vis?

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hille

    ”Gilla och dela” är ju liten chans, men tävlingar där du ska skriva slogan, kommentarer etc vinner man på om man lägger ned sig lite. Jag har i perioder ”internettävlat” ganska intensivt och har vunnit massor, saker och upplevelser för 10 000-tals kronor (nyvärdet på saker och resor är en bra bit över 50″). Sen har jag inte orkat/hunnit men i höstas gjorde jag ett ryck igen, tävlade några veckor och vann småsaker som disktrasor, skraplotter men också två entrébiljetter till bokmässan och en sodastreamer. Dock måste man vara ihärdig och lära sig vilka tävlingar (arrangörer) man inte ska befatta sig med för att slippa telefonförsäljare. En stor del skräpmail kan man räkna med också.

    Svara
  2. Frida

    Har vunnit ett par valfria Pikeur på en ”gilla och dela” tävling. Så jag gör det ibland fortfarande, man kan ju vinna igen 🙂 Men orkar aldrig skriva slogans motiveringar och sånt….

    Svara
  3. Caroline och unghästen Stina

    Whaaat! Wow! Grattis till henne! Men jo, faktiskt. Jag har deltagit en enda gång. Då ville jag verkligen vinna magnetiska hasskydd från Veredus, och det gjorde jag 🙂 Men då var det inte bara ”gilla-dela”, utan man skulle skriva en motivering också. Still on Facebook though 😉

    Svara
  4. Louise Baaz

    Ska man vara petig är ”gilla och dela”-tävlingar på Facebook olagliga, dels för att Facebook inte tillåter att man använder Facebooks ”infrastruktur” (dvs själva gillandet/delandet) som enda tävlingsmoment, och dels pga att lotteriinspektionen inte riktigt gillar dem 😉 Chansen att någon ska upptäcks/hindra företagen är dock minimal, och det är ju bara att gratulera folk som faktiskt vinner roliga/värdefulla saker på tävlingarna.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>