Torsdag- kyla

Vaknade till minus 7 grader i morse, en ovanligt kylig temperatur i mina trakter även vintertid.

Leon fick lösgaloppera på morgonen och Vicke dressyrjobba på eftermiddagen och efter båda aktiviteterna nyttjade jag vårt badkar- outstanding bästa sättet att återfå värmen i framför allt låren har jag märkt.

Annars är mina fleecefodrade ridbyxor helt ok att rida i ridhus i men ute hade jag fått ha även termobrallorna- mitt bästa vinterplagg!

Vicke jobbade på bra och utmaningen nu är att både rida med korrekt samling och ha en dito form- näsan vill ibland dippa väl mycket.

Seriebytena är däremot så befästa att jag inte behöver träna mer på dom aktivt så att säga- det kommer ju att dröja innan de ska visas på tävling och då är det bättre att fokusera på sådant som vi faktiskt ska ägna oss åt på tävlingsbanorna 🙂 .

Dagens Vicke!

Dagens frukost: bananpannkaka!

Första gången jag gjorde detta och ska det bli fler måste jag nog ha någon chokladsås/ nutella hemma 🙂 !

8 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Vad har du för vantar när du rider? Mina fingrar var döda efter en kvart idag.

    Svara
    • Birgitta

      Har vanliga ridhandskar (från Gekås).

      De var för kalla att gå med ute men jag blir väldigt varm om händerna när jag är aktiv så det var inga problem att rida.

      Däremot var mina lår iskalla när jag kom hem.

      Svara
  2. CeciliaL

    Kan förresten rekommendera att köpa en flaska lönnsirap och lägga en kanelstång i den, låta stå och sen ha på bananpannkisar, sviiingott. Om man gillar kanel förstås!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>