Hemmablind

Nyligen diskuterade vi detta på ett hundforum; hur lätt det är att bli hemmablind och tex inte inse hur sjuk ens hund är medan ”alla andra” bara skakar på huvudet och önskar att hunden skulle tas bort.

Och när jag funderade närmare på saken så insåg jag att det är hur vanligt som helst och kan gälla precis vad som helst.

Jag vet hästägare som ondgör sig över hur lite andra rider samtidigt som de själva rider 3-4 dagar i veckan och varken särskilt ansträngande eller länge, jag har hört föräldrar klaga på andras barn som är lata medan deras egen unge inte kan stava till heltidsjobb och jag vet hur förvånad jag blev då en person raljerade över ”tjockisar” fast hen själv numera rullar fram efter att ha gått upp massor i vikt men verkar totalt omedveten om det ?!?!?!

Så ja… man ska nog tänka sig för vad man har en massa synpunkter om och det gäller säkert mig också för det ÄR som sagt lätt att bli hemmablind.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>