Vettiga reklamprylar?

Påverkad

För ett tag sedan såg jag ett avsnitt av serien ”Big Bang Theory” på tv där Sheldon Cooper gjorde croissanter.

Jag blev så sugen på detta att jag köpte ett paket till frukost nästa morgon.

Jag har också rätt nyligen köpt pizza till lunch efter att ha sett pizzareklam på tv och det är jag ju så klart inte ensam om- annars hade vi inte översköljts av denna påverkan av våra sinnen, eller hur?

Sedan är det ju otroligt olika hur lättpåverkad man är och vilken typ av reklam man faller för- den kan ju verkligen förekomma ”var som helst” höll jag på att säga.

Hittade en rolig sida på nätet där man verkar kunna beställa  ”allt” för att göra reklam för sig själv eller sitt företag och älskare av sötsaker som jag är gillade jag framför allt deras godissida 🙂  .

Eftersom jag har en bekant som planerar att sälja ridsportartiklar via nätet undrar jag hur ni tycker att hen bäst skulle göra reklam för sina saker på tex en mässa?

Är det genom att dela ut gratis godis eller finns det bättre saker?

Det ska ju helst inte vara för dyra artiklar och attrahera ridfolk i alla åldrar i så stor utsträckning som det är möjligt tänker jag.

Har ni själv fått någon smart liten reklampryl som ni har haft väldigt stor nytta av och vad har det i så fall varit?

En kommentar

  1. Anna

    När jag var student ordnade de arbetsmarknadsdagar varje år och det gjorde verkligen skillnad tycker jag om företaget hade en ”snygg” monter och delade ut märkesgodis (geisha!) eller om de bara hade en liten skylt och delade ut fula reklampennor och äckliga karameller med företagets logga på.

    Men – det allra viktigaste var ändå företagets representanter. Att de var trevliga och öppna utan att vara tjatiga och pushiga.

    För en nätbutik tänker jag att snygga flyers och gärna med något välkomsterbjudande på är smart – typ att det finns en rabattkod på flyern så behåller folk den också.

    Bra reklamgrejer jag fått är en kåsa, en slags kombinerad sked och kniv som var perfekt i matlådan och tygpåsar. Till hästfolk kanske mankam, hovkrats eller liknande? Något med en logga på så ser de företagets namn varje gång de använder den…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>