Veckan som gått

I mitten av veckan byttes ovanstående vy ut mot ett helt annat vatten; regn!

Vi gick från typ 30 till 3 grader och får trösta oss med att vi kortade ner den svenska vintern med i vart fall en vecka samt fick oförglömliga minnen på köpet.

Jag hann knappt hem förrän jag satte igång med min sedan innan resan planerade stallflytt och medan någon som inte håller på med hästar kan tycka att ”det kan ju inte finnas så mycket att packa till en häst” så vet alla hästägare hur mycket man faktiskt samlar på sig, framför allt sådant som man inte använder till vardags men som man ändå inte vill slänga av olika anledningar (”bra att ha” osv).

Jag är väldigt glad att jag fortfarande har semester vilket har gett mig möjlighet att landa lite och försöka komma in i nya stallrutiner.

Och livet består ju faktiskt av mer än HÄST- i mitt fall har jag en underbar man och en älskad hund som jag också vill umgås med.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>