Ensilageplast och märkliga önskemål

Härom dagen var jag och köpte betfor på Svenska foder och insåg då att jag kom mitt i deras plastinsamling då man bland annat kan lämna in ensilageplast.

Detta fick mig att minnas ett stall där stallägaren ville att de inackorderade skulle turas om att köra ensilageplast till återvinningsstationen gömd i papperssäckar som man hade lagt även annat i och ovanpå plasten för att den inte skulle synas!?!?

Jag vet inte vilket jag fann mest anmärkningsvärt- stallägarens önskemål eller att de inackorderade faktiskt ställde upp på denna olaglighet?

Inte för att jag är jordens präktigaste som är laglydigheten personifierad men att hålla på och ”smuggla ensilageplast”….nä…det skulle jag faktiskt aldrig nedlåta mig till.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Malin

    Vet du varför man inte får slänga balplasten bland plasten på återvinningsstationer?

    Svara
  2. Liv

    Idioter! Därför ska jag, när det är tid för min lille svarta stjärna att flytta ner, ha ett stall där ALL service ingår! Orkar icke befatta mig med en pinal utanför min egen häst, haha 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>