Compact living eller motsatsen?

Diskuterade det här med hur mycket det kan skilja vad en hästgård kostar i mina trakter mot om man bara flyttar säg 10 mil längre bort med en stallkamrat nyligen.

Hon hade hittat en hästgård med hur mycket mark, byggnader och jag vet inte vad för typ 4 mille i en annan del av Skåne medan man i min region knappt kan få ett hus med tillhörande skjul för den summan.

Ja, ni såg ju länken jag visade härom dagen på en typ av drömgård för min del men skulle Henrik och jag byta bostad fick det väl snarare bli ett attefallshus 🙂 !

Fördelen är kostnaden, att man kan få något helt nytt som kommer på plats snabbt men man ska också klara av den typen av compact living så klart.

Vi har en 4 rumslägenhet just nu så vi är klart bortskämda och ”sitter inte i sjön” men det kostar ju inget att titta på tex Hemnet och drömma lite.

Vet att många har just Hemnet som frekvent förströelse- kanske känner ni igen er?

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Charlotte

    Jag älskar vår lägenhet men Hemnet-knarkar ändå. Älskar att titta på inredningar, planlösningar osv och få inspiration till nuvarande och framtida boenden!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>