Dyrare strö

I höstas varnades för stigande priser på spån och jag undrar om ni har märkt av detta?

Själv noterade jag att Granngården tar 79 kronor för en bal nu vilket dyrare än vad det kostade förra våren och även spånpellets verkar ha gått upp i pris.

Jag betalar 51:-/ säck för spånpellets på pall och det känns ganska dyrt men vad ska man göra?

Som jag har berättat flera gånger förut är min åsikt att det är relativt vanligt att man strör för lite med mina mått mätt och det lär ju inte bli bättre ju mer ströet kostar….

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lee

    69:- st kostar de på Granngården om man köper en pall (18 st), så det gör jag. Däremot har jag märkt de är mkt mer löspressade denna hösten, också ett sätt att säka priset 🙁 Jula har jag köpt spånpellets, kostar 44.95 billigaste just nu tror jag…

    Svara
    • Birgitta

      Jag köper spånpellets från stallägaren. Väljer just nu bekvämligheten att slippa körning och släpande av säckar även om jag kanske hade hittat billigare alternativ.

      Svara
  2. Manda Stillnert - Livet med en haflinger

    Problemet i år är att de inte prioriterar spån och liknande utan att all trä som tas ned går till virkes, eldningspellets produktion istället. Därför har priserna skenat i år och gjort att vi här i mellan sverige iallafall har haft svårt att få tag på spån.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>