Tisdag- flit

Idag har jag varit ganska flitig om jag får säga det själv.

Började morgonen med att skritta till ridhuset där jag nöjde mig med att trava i en lite länge och lägre form under lättridning och galoppera en del i lätt sits (men även under nedsittning).

Det kändes lagom i ridschemat just idag och så slapp jag dessutom ta av både ländtäcket på Vicke och termobyxorna på mig själv ha ha.

Tillbaka i stallet blev det omgång nummer 3 för i år med min gamla slitvarg Aesculapen (klippmaskinen):

Precis innan jag skulle sätta igång fick jag någon märklig tanke: …”hmmm…behöver jag verkligen klippa Vicke”….men det var nog förvirringen eller latheten som talade för när jag väl var klar var skillnaden (så klart) stor och jag vet att jag hade stört mig hur mycket som helst så fort han hade blivit så svettig som han alltid blir när han rids ”ordentligt”.

Kolla förresten så konstig en bild kan se ut tagen ur fel vinkel 🙂 !

Nog för att jag ibland skojar om att ”halva Vicke består av en stor hals” men riktigt så här ser han faktiskt inte ut i verkligheten hi hi (jämför med översta bilden om inte annat…).

Här en mycket finare bild innan vi gick in i ridhuset i morse!

På temat ”flit” har jag precis kommit hem från en långpromenad med Molly; vädret idag har varit fantastiskt fint med sol och skön frisk luft.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>