Intresseklubben antecknar

Vet inte hur ni ”är” men själv undviker jag faktiskt att prata om både min hund och framför allt häst med människor som inte själva äger dessa djur eller har något intresse av hundar/ hästar.

Dels ger det mig inget att ge annat än väldigt ytlig information om Molly eller Vicke och dels tänker jag att det säkert är väldigt ointressant för andra att höra detaljerade berättelser om tex mina träningar eller tävlingar.

Jag vet ju själv hur (o)intressant det kan vara att lyssna på andras evighetsutläggningar kring sådant som inte intresserar mig 🙂 !

Men det är så klart inte lätt att veta var man ska ”dra gränsen”, både IRL och framför allt på nätet.

Det finns ju säkert en del människor som tycker att jag skriver en massa trams/ ointressanta saker på både bloggen och Facebook tex men man kan väl alltid försvara sig med att folk då helt enkelt får låta bli att läsa eller titta på bilder/ filmer man lägger ut.

Jag vet själv personer som kan lägga upp 742 bilder eller till och med filmer (som ju kräver lite mer ”jobb”) på för mig nästan exakt samma sak och/ eller tämligen ointressanta men som sagt väljer jag ju själv om jag vill titta eller ej.

Jag tänker också ibland att en del människor kanske är rätt ensamma och inte har så mycket annat i sitt liv så interaktionen med andra, om än på nätet, ger kanske mer än vad jag anar?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>