Speciella annonser del 689: tanken är god?

Vad tror ni om detta transport-skydd?

Själv är jag tveksam av flera olika anledningar bortsett från det ganska saftiga priset.

Dels tänker jag att det skulle vara jätteomständligt att dra på och av skyddet varje gång man ska använda transporten, i mitt fall rätt många gånger i veckan och dels är jag tveksam till hur bra det är att ”stänga in” transporten på detta vis?

Om man inte använder transporten så ofta riskerar det att bildas mögelsporer och annat som man inte ser förrän man drar av skyddet och sådant vill i alla fall jag ha koll på.

Och det är nog svårt att se till att transporten är helt torr innan man drar över skyddet; då ska man i så fall göra det sommartid när det har varit garanterat torrt ett tag?

Annars är tanken god och får mig att minnas min morfars minutiösa skötsel av en bil han ägde när jag var barn.

Bilen hade fortfarande ”nybils-doft” efter flera år men så sköttes den också pedantiskt och min morfar använde just presenning för att skydda bilen.

Hur han orkade hålla på med detta så mycket som han gjorde är beundransvärt men jag tror få människor skulle lägga ner det engagemanget.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>