Måndag- väderomslag

Exakt 2 månader sedan denna bild togs- tiden går fort….

Huuuuu vad kallt det var i morse….jag var helt stelfrusen efter harvningen och passet på utebanan.

Vicke tyckte att blåsten kunde ursäkta att han ville gå med kort hals och dålig kontakt med bettet så vi hade en liten diskussion om det samtidigt som jag sa för mig själv ”bara rid vidare, försök att få ut halsen och rid MED LÅG HAND” .

Jag tror att mitt mantra hjälpte rätt så bra och det ska bli ett kommande projekt det där med händerna.

Henrik ringde och berättade att städfirma nu är bokad till huset- ett steg närmare flytten och sällskapsponnyns ägare hörde också av sig för att bestämma lite detaljer inför flytten så det börjar i alla fall närma sig.

Vad gäller hästarna (nej det blir inte flytt till helgen utan senare) är min tanke att de ska ”sammanstråla” i det nya stallet så att jag kör dit Vickster och ponnyns ägare kör dit honom så att ingen börjar med att vara ensam och orolig i en ny miljö (hade för övrigt varit omöjligt för min stora gosse).

Sedan får de stå i boxarna från sen eftermiddag/ kväll och till nästa morgon så att de får tid att komma till ro innan det är dags att bekanta sig med nästa nya miljö; hagarna.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>