Söndag- utforskning

Nej, det är inte Vicke som har krympt och inte heller har jag fått för mig att rida på min fina ponny!

Kortet är taget av hans fd lill-matte som har varit här idag och skrittat ut på en tur med mig.

Jag satt lika tryggt som vanligt på min större springare 🙂 och vi utforskade nya delar av området kring där vi bor.

Det ÄR ju mycket roligare (och säkrare) att ge sig ut på sådana här små utflykter med sällskap, min egen orienteringsförmåga är definitivt inte tillförlitlig och dessutom är det trevligt att kunna småprata om allt mellan himmel och jord under tiden man rider.

Och alltså….ursäkta att jag tjatar men guuud vad jag gillar min lilla ponny!

Jag har förvisso alltid haft lätt för att bli väldigt förtjust i mina djur men man får nog ha ett hjärta av sten för att inte falla för den här sötnosen.

Mina föräldrar har aldrig varit det minsta intresserade av hästar över huvud taget och de gånger de varit i stallet/ sett mig rida osv kan lätt räknas.

Därför är det extra talande att båda, och oberoende av varandra ständigt pratar om hur gullig Baltis är (de har sett honom IRL en gång). Det säger en hel del.

Idag tultade han så fint efter Vicke och såg väldigt nöjd ut med att han fick följa med och slippa stå och titta efter oss från hagen.

Annars får han nog ändå en del motion av att bara lufsa runt i gräset, hagen är kuperad och han tar sig en galopp ibland så helt förslappad är han inte ❤️!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>