Tisdag- megadäck

På dagens to do-lista stod att hämta 2 rejäla däck hos en däckfirma i Staffanstorp så det har jag gjort.

Jag har berättat om detta tidigare; att jag både tycker det är smart och har använt gamla däck till att ha ensilage i utomhus.

Och nej, jag är inte rädd att hästarna får i sig gummirester.

Däckfirmorna är bara glada att bli av med gamla däck så jag skrattar gott varje gång jag ser att någon försöker sälja ett ”foderdäck” för 500:-. Lycka till liksom!

En som inte skrattade gott eller ens skrattade alls var den lille när vi kom med däcket.

Åh du milde vilken dramaqueen…..

Full galopp i hagen som om djävulen var efter honom och jag är övertygad om att om hästar kunde prata så hade Vicke sagt något i stil med ”men herregud kompis….det är bara ett däck…ta en chill-pill….”!

Idag har jag också varit på en ny Pay and ride och jag var mycket nöjd med känslan på banan. Jättebra träning!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Helena Andersson

    Milde tid, han höll nog på att falla död ner av skräck….ett typiskt Baltazarbeteende …och, jag lovar, den reaktionen kan visa sig för betydligt mesigare saker än ett stort däck…..

    Svara
    • Birgitta

      Det är ju första gången jag ser beteendet så jag blev så förvånad! Tönt!

      Han sprang sig svettig så därefter hade han ju en miljon insekter runt sig så jag fick dränka in honom i stinkande tjärspray (jag klarar knappt lukten) men då stod han stilla den lilla apan!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>