Sista om Fenix park

Såg nedanstående på nätet nyss och lovar att inte tjata mer om detta ridläger men finner det bara så extremt….tja…lustigt…..är nog inte rätt ord men i brist på annat så….

”Intressant” att de hänvisar till Akka av alla läger i hela Sverige då just Akka också varit föremål för x anmälningar och massa ryktesspridning på nätet….

10 kommentarer Skriv kommentar

  1. Christina Olsson Baaz

    Alltså på fullt allvar ?!?! Dessutom Akka är väl typ ökänt som ridläger, men de känns ju som att dessa verksamheterna går hand i hand

    Svara
  2. Stina Holm

    Dessutom har väl fastigheten varit till salu länge? Tyckte att jag såg den ute för något år sedan?

    Svara
    • Birgitta

      Inget ovanligt att en del (oftast mycket dyra) objekt är till salu i ett ÅR innan de säljs! Just därför jag är så glad att vi hyr.

      Måste ju vara mardrömmen att inte få sålt när man inget hellre vill än flytta.

      Svara
  3. Helena Tang

    Det finns grupper på fb om just fenix park, de har tydligen haft välfärdsproblem med djuren ett antal gånger med, och inte små saker heller.

    Svara
    • Birgitta

      Den ena Facebooksidan heter ”Stäng ner hästarnas helvete så kallat Fenix park” så det säger väl en del…..

      Svara
  4. Marit Bengtsson

    Helt galet att hänvisa till det värsta stället i landet!! Akka ridcenter borde ha bommats igen för längesen! Ägaren är, förutom galen, inte lämpad att ha med varesig barn eller sjuk

    Svara
    • Birgitta

      Jag kan inte uttala mig om ägaren som jag inte har sett sedan vi deltog i många gemensamma dressyrtävlingar för över 20 år sedan men om man tror på uttrycket ”ingen rök utan eld” så skyr man tveklöst Akka.

      Jag vet inte hur många vittnesmål jag läst på nätet som säger i princip samma, negativa saker om detta ställe och även om det ofta är så bland ridfolk att man kan ha åsikter om allt möjligt så är det på tok för många som är på tok för ogillande.

      Svara
  5. Sara Franklin

    Hej! De har kommit tillbaka (föga förvånande) – proletären skriver om det och deras hemsida har uppe så man kan boka läger för den här sommaren… det står även på hemsidan att de bara anställer över 18, men när proletären frågade sa de inget om det utan att om man var hästintresserad och vill ta över verksamheten i framtiden mot en väldigt liten lön i början var det bara att söka. (!)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>